Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat aneius.

 

Order annuleren

Order annuleren

Het is mogelijk dat u een bestelling plaatst en dat u voor levering besluit dat u bij nader inzien de order wilt annuleren. U kunt uw annulering schriftelijk kenbaar maken, via e-mail waarin u uw naam, ordernummer en debiteurnummer vermeldt info@trendy-floors.nl. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een schriftelijke bevestiging per e-mail dat uw verzoek in behandeling is genomen. Tenzij er sprake is van overmacht.

 

NB: Trendy Floors handelt annuleringen niet telefonisch af.

 

Schadevergoeding

Als u de overeenkomst annuleert bent u Trendy Floors een schadevergoeding verschuldigd van 30% van hetgeen u bij de uitvoering van de overeenkomst had moeten betalen. Het percentage bedraagt 50%, indien de annulering van een overeenkomst door u geschiedt terwijl u er al van in kennis bent gesteld dat de op- of aflevering (of een deel ervan indien het een deellevering betreft) kan plaatsvinden.
Nadat een bestelling geplaatst is en Trendy Floors de order in behandeling heeft genomen, worden materialen voor u vastgehouden en het proces van order picking in gang gezet. Daarom is er sprake van een schadevergoeding bij annulering.

 

Maatwerk en speciale bestellingen

Maatwerk en speciaal voor u bestelde artikelen/diensten kunnen niet geannuleerd worden.